Ensimmäinen pyöräretki Hamax Outback -pyöräkärryn kanssa

2 kommenttia artikkeliin ”Ensimmäinen pyöräretki Hamax Outback -pyöräkärryn kanssa”

  1. Hyviä ajatuksia. Pyöräkärry juuri ostoslistalla ja päädyin tänne lukemaan kokemuksianne. Sähköpyörällä itse ajelen niin paino ei muodostu esteeksi. Pääsee pitkiä lenkkejä sitten lapsen kanssa yhdessä 🙂 toivottavasti meilläkin tykkäisi vaikka torkkua kärryn kyydissä

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiva että löysit blogiin! 😊 Sähköpyörä onkin hyvä kaveri pyöräkärrylle, ei tosiaan ole tuosta kokonaispainosta niin isoa huolta. Meillä pyöräkärry on ollut myös talvisin kovassa käytössä kun suuret takarenkaat ja jousitus helpottavat lumen keskellä kävelyä. Toivottavasti löytyy teidän perheelle sopiva pyöräkärrymalli 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.