Pyöräretkille taaperon kanssa: pyöräkärryn hankinta

4 kommenttia artikkeliin ”Pyöräretkille taaperon kanssa: pyöräkärryn hankinta”

 1. Hei! Minkä verran tuota istuimen selkäosaa saa kallistettua? Saako lähes makuuasentoon? Harkinnassa tämä kyseinen kärry 😊

  Liked by 1 henkilö

  1. Ei tuo valitettavasti täysin makuuasentoon mene, mutta suht hyvään kulmaan saa, jotta kärryssä voisi lapsi nukkua. Muutaman kerran vain ovat meidän lapset jääneet nukkumaan kärryyn tarhamatkalta tullessa 😃.

   Tykkää

 2. Hei, osaatko sanoa miten tämä kärry sopii vain yhden lapsen kuljetukseen? Onko sillä vakauteen jotain vaikutusta jos kärryssä istuu vain yksi lapsi?

  Kiitos testin postauksesta 😊

  Liked by 1 henkilö

  1. Meillä on menty esikoisen kanssa ensimmäiset kolme vuotta, niin että vain hän kyydissä ja istunut toisella puolella kärryä. Vakauteen ei ollut vaikutusta ja kärry käytössä ympäri vuoden 😊. 4-vuotiaan kyydityksessä yksin painovaikutusta tuntuu jo jonkin verran mutta ei mitenkään vaarallisesti. Pyörällä vedettäessä kulku on tosi tasaista mutta kävellen lykkiessä 4-vuotiaan paino vaikuttaa jo hieman.

   Tuo kärry on kyllä mukavan vakaa ylipäänsä. Isot renkaan ja matala painopiste tekee siitä tasaisesti ja ketterästi kulkevan 😊.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.