Pyöräkärryn käyttö talven tarhamatkoilla

2 kommenttia artikkeliin ”Pyöräkärryn käyttö talven tarhamatkoilla”

  1. Moi! Olipa kiva lukea kokemuksia kun harkitsemme Outbackin ostoa. Oletko kokeillut talvella pyöräilyä tämän kärryn kanssa? Tai kärryn kiinnittämistä sähköpyörään?

    Liked by 1 henkilö

    1. Moi! Kiva kuulla, että pyöräkärry on harkinnassa! Meillä tuo Outback on käytössä ympäri vuoden ja oikeastaan enemmän talvella kuin kesällä, sillä talvisin pyöräkärry on lumessa huomattavasti helpommin käsiteltävä kuin tavalliset kärryt (lumisateen jälkeen pyöräkärry kulkee isojen pyörien ansiosta tosi näppärästi) tai pulkka (jota on ikävä vetää hiekoituksen jälkeen). Itse en ole lähtenyt talvipyöräilyyn kärryn kanssa, käytän pyöräkärryä talvisin kävellen tai juosten (en ole hankkinut erillistä juoksuetuosaa). Talvikävely- tai -juoksukäyttöön ei ole tarvinnut lisätä nastoja mutta pyöräillessä saattaisin sellaisia kuitenkin harkita. Sähköpyörään en ole myöskään kärryä kytkenyt kun itselläni käytössä ”normi”versio 😊. Ollaan kyllä oltu Outbackiin tosi tyytyväisiä ja kohta myös päästään hyödyntämään tuplakokoa kahden lapsen kanssa, sillä nuorempi alkaa olla sopivan ikäinen kyytiin.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.