Pyöräkärryn käyttö talven tarhamatkoilla

4 kommenttia artikkeliin ”Pyöräkärryn käyttö talven tarhamatkoilla”

  1. Moi! Olipa kiva lukea kokemuksia kun harkitsemme Outbackin ostoa. Oletko kokeillut talvella pyöräilyä tämän kärryn kanssa? Tai kärryn kiinnittämistä sähköpyörään?

    Liked by 1 henkilö

    1. Moi! Kiva kuulla, että pyöräkärry on harkinnassa! Meillä tuo Outback on käytössä ympäri vuoden ja oikeastaan enemmän talvella kuin kesällä, sillä talvisin pyöräkärry on lumessa huomattavasti helpommin käsiteltävä kuin tavalliset kärryt (lumisateen jälkeen pyöräkärry kulkee isojen pyörien ansiosta tosi näppärästi) tai pulkka (jota on ikävä vetää hiekoituksen jälkeen). Itse en ole lähtenyt talvipyöräilyyn kärryn kanssa, käytän pyöräkärryä talvisin kävellen tai juosten (en ole hankkinut erillistä juoksuetuosaa). Talvikävely- tai -juoksukäyttöön ei ole tarvinnut lisätä nastoja mutta pyöräillessä saattaisin sellaisia kuitenkin harkita. Sähköpyörään en ole myöskään kärryä kytkenyt kun itselläni käytössä ”normi”versio 😊. Ollaan kyllä oltu Outbackiin tosi tyytyväisiä ja kohta myös päästään hyödyntämään tuplakokoa kahden lapsen kanssa, sillä nuorempi alkaa olla sopivan ikäinen kyytiin.

      Tykkää

      1. Hei! Vieläkö kärry on käytössä? Onko materiaalit kestäneet hyvin aikaa ja käyttöä? Sama kärry harkinnassa meille. Mahtuuko lapset vielä hyvin kyytiin?

        Tykkää

      2. Moi Katja! Kärry on edelleen hyvin aktiivisessa ja lähes päivittäisessä käytössä kahden tarhaikäisen kuljetukseen (2,5 & 5 vuotta). Kärry on muuten lähes täydellisessä kunnossa (kilsoja on jo tullut paljon) paitsi päällimmäinen sadesuoja, jonka vetoketju sanoi sopimuksen irti noin vuosi sitten. Alkuperäistä sadesuojaa emme siis enää oikein voi käyttää vaan tähän tarkoitukseen on hankittu erillinen muovisuoja, jotta lapset pysyvät kuivina. Tuo kiinteä sadesuoja oli kyllä harvinaisen tiukka alusta lähtien, eikä kestänyt käyttöä kun likaa ja hiekkaa tulee vetoketjuun jatkuvasti. Ei ole kylläkään vähentänyt käyttöä.

        Muuten kyllä kärry rullaa todella hyvin ja mekaniikka sekä materiaalit kestäneet hyvin. Kyytiin mahtuvat myös hyvin, vaikka vanhemman jalat ovat siinä rajoilla (suorina ei voi enää pitää ilman että osuu sade- tai tuulensuojaan).

        Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.