Puolen vuoden isyysvapaa alkaa

2 kommenttia artikkeliin ”Puolen vuoden isyysvapaa alkaa”

  1. Hei, en yleensä kommentoi blogeja, mutta nyt haluan sen tehdä. Kiitos tästä, niin hellyttävästä ja tärkeästä blogista. Kovin kaunista on rakkautesi lasta kohtaan ja se, miten hänelle omistaudut. Se tulee olemaan asia, joka vaikuttaa suhteeseenne positiivisesti pitkällä tähtäimellä. Minua itketti lukea tätä, koska itselläni oli etäinen isäsuhde joka johtui meistä riippumattomista syistä. Isän kaipuu on ollut osa elämääni aina, ja olisin kovasti toivonut, että minulla olisi ollut tuollainen, läsnäoleva isä. Nyt pian vuoden täyttävän pojan kanssa olen kiitollinen siitä, että hänellä on pojalleen omistautunut isä. Hyvä te nykyajan isät, olette sankareita! ❤

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos Ulla kommentista ja kauniista sanoista! Ne rohkaisevat jatkamaan isäelämästä kirjoittamista ja ajatusten jakamista. Ja mukava kuulla, että pojallasi on hänelle omistautunut isä – ja varmasti myös äiti. Jokainen lastaan rakastava vanhempi on kullan arvoinen ❤️.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.