Kesäinen veneretki Svartholman merilinnoitukseen

4 kommenttia artikkeliin ”Kesäinen veneretki Svartholman merilinnoitukseen”

 1. Upean näköinen tuo teidän vene, olen jotenkin aina haaveillut tuollaisesta puisesta veneestä. Meilläkin oli juuri meidän purjeveneen talvitelakoille nostourakka viime viikonloppuna ja kaikki meni hyvin, ainoa vain, että jokin vaihde moottorissa oli mennyt vähän rikki, niin se piti vaihtaa. Tuo on nimenomaan, että mieheni ei varmaan koskaan suostuisi luopumaan purjeveneestään. Ihania maisemia ja pitääpä ensi vuonna suunnata Loviisaa päin, jos noin kivoja paikkoja missä käydä. Kiitos hyvästä kirjoituksesta!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Maija kommentista! Loviisassa ja sen lähivesillä on kyllä hienoja veneilypaikkoja ja -maisemia. Varmasti viihtyisitte! Ja purjeveneellähän on oikein mukava nauttia merimaisemista.

   Tykkää

 2. Todella upea vanha puuvene teillä. Olemme myös päässeet ystäviemme kautta hieman tutustumaan veneilyn maailmaan, itsellämme ei ole venettä. Heidänkin veneensä on tällä hetkellä huollossa ensi kesän veneilykautta varten ja kuulemma diesel pumppu pitäisi siihen myös vaihtaa. Hyviä veneily retkiä ensi kesälle!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.