Taiteilijoita inspiroinut Väisälänmäen kansallismaisema

4 kommenttia artikkeliin ”Taiteilijoita inspiroinut Väisälänmäen kansallismaisema”

  1. Kiitos tästä Väisälänmäen postauksesta! Helkähti sydämessä. Tuolla pitäisi käydä pitkästä aikaa, on ollut vuosia jo suunnitelmissa. Alue on minulle henkilökohtaisesti tärkeä, sillä isän puoleinen suku on tuolta kylältä kotoisin. Itsellä ei tosin henkisiä ja solutason muistoihin liittyviä siteitä suurempaa kokemusta Väisälänmäestä ja sen alla olevasta kylästä olekaan. Jospa ensi kesänä tästä innostuneena….

    Tykkää

    1. Kiitos kommentista! Toivottavasti pääset ensi kesänä visiitille. Hieno paikkahan tuo Väisälänmäki lähikylineen on. Minua kiehtoisi kokea sama maisema talviaikaan: verrata kokemusta, näkymiä ja maiseman tuomia tuntemuksia.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.