Valassafari Reykjavikissa Faxaflóin lahdella

2 kommenttia artikkeliin ”Valassafari Reykjavikissa Faxaflóin lahdella”

  1. Me tykätään valassafareista valtavasti ja ollaan vuosien varrella käyty sellaisilla todella paljon. Islannissa ei vielä kuitenlaan olla käyty, mutta varmasti osallistutaan valassafarille, kun maassa käydään. Nyrkkisääntönä havaintojen osalta voi pitää sitä, että mitä pienempi vene, sen parempi. Meidän parhaat kokemukset ovat olleet toistaiseksi ilman muuta Meksikossa ja sitten Pohjois-Norjassa: https://www.matkallamissamilloinkin.com/skjervoy-paras-valassafari-ikina/

    Liked by 1 henkilö

    1. Tuo Skjervøyn reissu näyttää kyllä aivan uskomattoman upealta! Mahtavia kuvia ja siten kokemus varmasti unohtumaton. Täytyypä tsekata Meksikokin. Nopea ja pieni vene on kyllä kätevä. Lasten kanssa piti tällä reissulla valita isompi paatti, jotta pääsevät mukaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.